Followers Remaja Purba

Tuesday, December 20, 2011

Jom layan..

Jumaat - 16 Disember 2011


Hari Kanak-Kanak bersama Upin dan Ipin..
Meriah dan teruja.. mak budak yang terlebih excited pulak rasanya.. kihkihkih.. tapi aku tak bawa pun anak-anak..


Hari Sabtu - 17 Disember 2011


on the way to Jenderam Hilir, rumah atuk sedara.. hujan lebat.. sampai kat sana tak hujan pun..


Layanan VIP.. tempat penginapan aku dan family..


Hari Ahad - 18 Disember 2011


dak Kakak tengah tunggu nak sarapan..


dak Adik bersama anak jiran yang sibuk nak mandi kolam..



Sementara nak tunggu ketibaan pengantin.. aku dan family balik dulu ke tempat penginapan dan... tu dia.. anak-anak terjun kolam.. nak biarkan tak boleh.. aku ingatkan cetek, maka dengan rela hati hubby temankan dorang..

Aku tengok teruja tapi sekadar ambil gambar dorang je.. ;)



tak sah kalau takde aiskrim..


hubby dapat cabutan bertuah.. masa ni dah selamat sampai kat rumah dah pun..




psstt: Penat tapi seronok.. yang penat hubby sebab tolong masak.. aku penat tengok..


psstt lagi: malam tu layan karaoke sampai tengah malam.. paling happening ada penari khas dangdut..


last psstt: gambar tak banyak sebab nak masukkan kat dalam blog hubby..

22 comments:

Eera Shera said...

budak2 memang pantang jumpa kolam haha

Anum said...

bestnya jalan2

QueeN TerataI said...

sya pun berjalan gak last week.. tp lom sempat nk update kat blog...

miloais milo said...

budak2 dengan air - memang satu kombinasi yg menarik
ekekekek

Pok Amai-Amai said...

Eh, kat mane tu? Mcm best je? Hubby ada blog ke? Hiks!

Namee Roslan said...

cantiknya tempat penginapan !! :D teringin nk gi.

aizamia3 said...

Eera Shera:
jangan kata dorang.. mak budak ni pun sama.. hehehe..


Anum:
anak-anak paling seronok..



QueeN TerataI:
takpe.. slowly.. ;)

gedek! said...

upload la gambar penari dangdut tu...!

:: Mrs.Eady :: said...

seronok nyer anak-anak!

zulfikar hazri said...

oyeh syoknya layan karoke masa musim kenduri kawin..


rasa jadi artis jap utk satu malam..


weeehuuuuu

aizamia3 said...

miloais milo:
pantang jumpa air.. ;)


Pok Amai-Ama:
tempat tu kat area Jenderam Hilir, Dengkil..
en. suami punya blog, blog taman je.. ;)

aizamia3 said...

Namee Roslan:
masa sampai kat situ dah malam, jadi nampak pokok rambutan jelah tanpa dapat tengok buahnya.. bila dah siang.. ha.. amik.. merah ranum keliling tempat tu.. ;)

aizamia3 said...

gedek:
hehehe.. terlampau seksilah uncle.. tak sesuaiii...

aizamia3 said...

:: Mrs.Eady ::
selagi tak dapat selagi tulah merengek..


zulfikar hazri:
bukan selalu dapat peluang.. ;)

ariana said...

Besarnya rumah ke hotel tu? Wah..En hubby pun ada blog ye..Hubby akak bz memanjang, x kan sempat nak berblog nya..hehe

sahromnasrudin said...

air dan anak2 mmg tidak dapat dipisahkan

MamaEma said...

mak budak memang excited jumpa upin ipin..hehehe

IntaNBerliaN said...

hubby pun ada blog jugak ke.. kiranya suami n isteri blogger la ni.. hihii

sicomot-comel said...

wooo ~

bestnye jenjalan..tak ajak pun? kih3

p/s: hubby pn ade blog??

pena rozie said...

Si twin mesti suka kalau dapat jumpe upin & ipin

Kancil 8349 said...

bestnya...bercuti sakan nie kan

anismelon said...

besnye..jalan sakan nieh..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...