Followers Remaja Purba

Wednesday, October 20, 2010

clinic and celebrate besday

19 OKTOBER 2010 (Selasa)

Balik kerja aku bawa kakak Irah ke klinik - sakit gigi. Duaa batang gigi depan dah goyang disertai nak tumbuh gigi kekal. Dekat gigi geraham pula berlubang tu yang sakit berdenyut-denyut.


Aku mintak kakak Irah buat muka menahan sakit gigi, dia tanya mcm mana ibu? huhuhu...



20 OKTOBER 2010 (Rabu)

Happy birthday to Kak Liza and Happy belated besday to Aty
Moga panjang umur murah rezeki.


Dapatlah murah sebab guna kad k.Yanz, aku keluar pergi beli dengan Sue Azim kat King's.

Tuesday, October 5, 2010

open house rumahku

03 OKTOBER 2010 (Ahad)

Tarikh yang sama cuma tahun yang berlainan, satu kebetulan masa aku buat open house.

Untuk tahun 2010 ni, aku tak plan sebenarnya nak buat atau tak sebab aku baru je balik dari kursus di Cherating.

Kali ni, hubby yang plan semua, aku bagi tarikh dan jemput member2 office, yang lain hubby uruskan. Aku memang bercadang tak nak buat macam tahun lepas, penat nak kemas luar dalam umah - dan inilah hasilnya. Itupun dah hujung2 majlis baru nak ambil gambar. Mana taknya dari awal aku memang tak cukup kaki+tangan, nasib baiklah pengasuh dan family datang jadi pengasuhlah yang sibuk tolong bantu didapur (pagi tu jiran kat rumah ada datang tolong)

Menu:
kambing masak kari, ikan masin, tempe goreng, ulam-ulaman, buah dan air.


hubby yang beli - daging kambing.


Penghujung majlis.


Penutup:
Terima kasih pada team TDBi yang sama-sama bertungkus-lumus membantu hubby dalam menjayakan majlis rumah terbuka kami untuk tahun 2010 ni.

Malam: penatnya dan selamat esok aku cuti.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...