Followers Remaja Purba

Tuesday, June 22, 2010

semalam di Klinik Surgeri, PPUM

Pagi:
Jumpa Doctor Margaret - ammar tak perlu dibedah lagi sebab ada perubahan yang baik pada tangan ammar cuma kena teruskan urutan pada jari tangan dia. Doc. maklumkan temujanji seterusnya 6 bulan sekali tapi kalau ada yang perlu dapatkan rawatan segera perlu datang sebelum tarikh temujanji yang ditetapkan.


so next appoinment will be on 20 Disember 2010.

Thursday, June 10, 2010

my miss Kelly

09 JUN 2010 (Rabu)

Rasa lega sangat-sangat miss Kelly dah boleh digunakan dan sudah pun selamat keluar dari ICU. Juga terima kasih kepada ayahandaku yang terchenta sebab bagi pinjamkan kereta.

Terima kasih ye ayah.

Wednesday, June 9, 2010

Klinik ENT, PPUM

08 JUN 2010 (Selasa)

Petang:
Hubby temankan aku ke Klinik ENT, PPUM,kakak Irah pun turut serta.


Di PPUM:
Memo kat papan kenyataan tu “kalau masa menunggu lebih dari sejam maklumkan pada kaunter.” Aku tunggu lebih sejam masa tu.

Akhirnya:
Doctor yang sama uruskan kes tangan ammar masa kat kecemasan dulu - detail check. Doc. decide buat xray dan perlu buat sebelum next appointment. Doctor cadangkan buat operation tapi semuanya bergantung pada hasil xray dan temujanji lagi 6 bulan dari sekarang.

Next appointment will be on 14 DECEMBER 2010.


21 JUN 2010 (Isnin) ni, aku nak bawak ke Klinik Surgeri temujanji dengan doc. Margaret pula.

Monday, June 7, 2010

kenapa aku tak jadi balik kampung?

04 – 06 JUN 2010 (Jumaat – Ahad)

Sebelum tu:


Habis mesyuarat Bahagian, kitorang celebrate birthday dari bulan Januari hingga 04 Jun 2010.


Malamnya:
Inilah puncanya:
Lewat petang tu hubby masih di bengkel kereta servis kereta, balik kerja aku tumpang bos, terima kasih ye bos. Bila along test and drive kereta tu ada problem kat enjin, dengan tuannya sekali tersadai kat tepi jalan.



Kebetulan Isnin ni aku ada kursus, jadi nak tak nak kena hadir jugalah. Dalam pada tu aku bagitahu kat ayah aku keadaan kereta dan tak sangka yang ayahku bagi pinjam kereta sampai miss Kelly tu sembuh. Terima kasih ye ayah.


Ahad:
Pinjam kereta along sebab nak pergi ambil kereta kat rumah ayah, lega sekejap kalau tak macam manalah aku nak pergi kerja dan hantar anak ke sekolah.


Moral of the story: kenalah service berkala kereta anda.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...