Followers Remaja Purba

Friday, February 19, 2010

pagi semlm di PPUM

18 FEBRUARI 2010 (Khamis)

Lps dh hntr Kakak Irah g skolah aku terus gerak g PPUM… lenguhnye kaki nih… dari umah non stop pandu kete… sangkut pulak jem kat dpn PPUM smpailer masuk parking… huhuhu… tp smptler rehat skjp... kebetulan ammar tdo dptler rehatkn otot2ku yg tegang nih…

Biasanye appointment sblh ptg tp saje nak try sblh pg lak… Klu wat ptg aku pulak yg menguap2 ngantuk… ngeh3x… nih pg… belum wat pape fresh lg mgkn lain kut situasinye…


Bahagian Pemulihan…
Nmpk beza sgt kali nih… ammar baikkkk sgt… ikut segala arahan n tunjuk ajar dari Lily (person in charge)… tp biasaler cpt bosan… ada je menda yg dia nak cpt… ngeh3x… aku mcm biasa… teruja… bkn pe… mcm menarik je walhal utk fisioterapi tgn ammar…

Sejam lbh lps tu… selesai urusan… next appointment 3 Mac nih nnti…

Lps dh hntr ammar blk umah pengasuh aku masuk keje… wah… byk keje tertunggak dari minggu lps beb… so nak settle kn dulu… ok bye2 now…

Friday, February 12, 2010

Cuti ke?

Cuti... cuti juga tapi Rabu depan nak pergi MPK nak settle hal rumah.
Khamis pula nak ke Bahagian Pemulihan Anggota Badan, PPUM.

Cuti ke kerja?
Kakak Irah cuti sampai Rabu depan.

Balik kampung? tak tahu lagi.

Wednesday, February 3, 2010

semalam di PPUM

Sepetang di PPUM:

Sebelum jumpa Lily, Lily dah bagi dulu 'mainan' untuk ammar, kebetulan masa tu Lily tengah handle kes orang tersalah tarikh appointment, setengah jam jugalah aku tunggu, sampaikan akhirnya ammar sendiri yang masuk jumpa Lily.


acara baling bola, bola tu boleh melekat pada 'roda' tu, ammar siap ajar aku dengan Lily lagi.

Monday, February 1, 2010

Pasar Pagi Shah Alam

31 JANUARI 2010 (Ahad)

Pagi:
Destinasi: Pasar Pagi Shah Alam, jalan-jalan cuci mata, beli barang dapur sikit, anak-anak dapat sepasang kasut seorang.

Dalam pada cuci mata dan mengelak dari terjumpa barang-barang mainan, terjumpa pula haiwan peliharaan. Kakak merengek nak kura-kura. Hubby belikan: pakej – termasuk tempat dan makanan anak kura-kura tu, dapat 2 ekor (sepasang kut). Dah dapat diorang jadi leka dengan haiwan tersebut, sampailah balik rumah.

Majlis Pemilihan Ahli Jawatankuasa TDBi 2010

30 JANUARI 2010 (Sabtu)

Pagi:
Hubby cuti hari ni jadi dapatlah ajak pergi beli barang dapur kejap sebab petang nanti dia dah sibuk untuk majlis malam ni. Sempat teman hubby breakfast dulu.

Singgah beli barang di Econsave yang baru buka kat Meru. Kemudian baru hantar kereta untuk dicuci, comot teramat.


kerenah anak-anakku yang bosan menunggu termasuklah aku.


Malam:
Majlis Pemilihan Ahli Jawatankuasa TDBi 2010.

Anak-anak dah dapat kawan leka. Majlis ni buat di kawasan Taman Permainan depan rumah. Hampir 2 jam baru selesai, hubby pun turut tersenarai dalam AJK TDBi - AJK Keselamatan Blok 2. Tahniah ye bang, moga dapat bertugas dengan cemerlang.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...